ВАЦЛАВПІЛЬСЬКА ГІМНАЗІЯ П`ятниця, 29.03.2024, 13:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Форма входу

Головна » 2014 » Листопад » 16

ВОСЕНИ ВЧИМОСЯ, УЗИМКУ—ГУЛЯЄМО

Медики протестують проти  скасування осінніх канікул у школах

У багатьох областях їх уже скасували. Мовляв, для того, щоб зимові зробити довшими-задля економії тепла.

Але проти такого кроку влади протестують не лише батьки, а й санітарні лікарі. Бо існують визначені норми праці та відпочинку. Школярі (особливо в молодших класах) повинні мати восени перерву від навчань. А її не буде.

- Не треба в цьому питанні вигадувати велосипед, - переконана заступник головного санітарного лікаря Галина Шарапа.- Адже в нашій країні існує детально розроблений документ щодо медичного погляду на шкільний процес. Він має довгу назву - “Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-ви ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: byblys30 | Дата: 16.11.2014 | Коментарі (0)

Не дайте душі зачерствіти

 

народжуються добрими чи злими. Такими вони стають залежно від виховання та умов життя. А оскільки саме в сім'ї здобувається перший досвід моральних відносин та закладаються основи доброти, уважності, чуйності, дбайливості і співчуття, докладайте максимум зусиль, аби для підростаючих поколінь слово толерантність не втратило значення”.

Як відомо, у набутті дитиною будь-якого досвіду велике значення має приклад батьків, родичів. Тож атмосфера, стиль спілкування в родині впливають на формування толерантності у дитини. Навчати ж цьому найкраще, використовуючи в роботі з дітьми бесіди про добрі справи, збагачуючи їхню мову словами “добрий”, “чуйний”, привчаючи роздумувати над своїми вчинками.

Зазвичай ставлення в сім'ї до молодших школярів більш ніж побла ... Читати далі »

Переглядів: 471 | Додав: byblys30 | Дата: 16.11.2014 | Коментарі (0)

НОВИНИ ЖОВТНЯ

3 6 по 17 жовтня в гімназії була проведена декада історії та правознавства. З метою реалізації плану декади були проведені цікаві та змістовні заходи, а саме: акції “Вони живуть поруч з нами”, “Не будь байдужим!”, “Діти - янголи миру ”, “Напиши листа солдату”, марафон “Діти за мир!”, інформаційний бюлетень “Права дітей”, усний журнал “Я маю право”, відеолекторії “Історія прав людини”, “Я людина ,отже  маю права”, “Світ без насильства ”, “Повертайтеся живими”, “Історія винаходів”,  “Видатні особистості”, круглі столи “Закони в нашому житті”, “Особливості взаємовідносин суспільства і держави”, година спілкування “Стереотипи та їх роль у житті людини і суспільства”, фотовиставка “Хоробрі серця”, вікторини.  

... Читати далі »
Переглядів: 454 | Додав: byblys30 | Дата: 16.11.2014 | Коментарі (0)

«Діти– Янголи Миру»

Сьогодні кожний громадянин України виборює мир та спокій для нашої рідний землі. І в особливий спосіб це роблять наші діти, виборюючи мир - творчістю! Адже творчість - це єдина зброя, яка є в них. Свою громадянську позицію учні гімназії доводять справами. В рамках марафону “Діти за мир, за єдину Україну” усі свої творчі роботи: малюнки, вірші, листи вони присвятили - темі миру й злагоди в нашій країні. Проникливого “Листа до солдата” написала учениця 11 класу Олеся Лознюк. Олеся  дякує Солдату за те, що він захищає її, а вона буде робити все можливе, аби своїми справами, творчістю, своїм ставленням якнайшвидше повернутися до нормального життя.

Також учні гімназії взяли активну участь в акціях “Допоможи дітям”, “На крилах захисту”, “Ланцюг миру, “Діти янголи миру” та зібрали теплі речі, канцелярські приладдя, продукти харчування, ліки. З ініціа ... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: byblys30 | Дата: 16.11.2014 | Коментарі (0)

Пошук

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Годинник

Погода

Новини

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz