ВАЦЛАВПІЛЬСЬКА ГІМНАЗІЯ Середа, 24.04.2024, 23:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Форма входу

Головна » 2013 » Червень » 16 » День честі гімназії
14:06
День честі гімназії

 

День честі гімназії

 

 

Наше життя — це постійний рух, і його можна порівняти хіба що зі швидкісним експресом, що зупиняється на важливих у нашому житті зупинках. Неблизький шлях подолав наш шкільний експрес, щоб досягти призначеного пункту. Він привозив нас, пасажирів, на уроки, спортивні змагання та олімпіади, святкові вечори, інтелектуальні ігри, веселі концерти, виставки, конкурси. І ось цей потяг зробив вимушену зупинку, щоб привітати своїх пасажирів із закінченням веселої подорожі по країні знань і вшанувати на Дню Честі гімназії найрозумніших, найкмітливіших, найдопитливіших, найталановитіших. Підсумовуючи результати учнівських досягнень в творчих та інтелектуальних конкурсах, предметних олімпіадах обласного і Всеукраїнського рівня в 2012-2013 навчальному році  ми бачимо, що в нас все-таки є надія на майбутнє. І цією надією ми повинні завдячувати справжнім майстрам педагогічної справи та їх учням, а саме:

- вчителю історії Мурзакову Сергію Анатолійовичу, який виховав переможницю обласної олімпіади з історії Кобзаренко Марію, двоє його учнів отримали посвідчення кандидатів в дійсні члени Малої Академії Наук - Геля Світлана та Давидюк Андрій, а  учениця Сергія Анатолійовича Нестерчук Тетяна стала переможцем  обласного етапу та  захищала честь області на Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН в м. Києві;                                                                                                                                                                                                     - Кавун Наталії Ясонівні, вчителю математики, координатору Всеукраїнського математичного конкурсу «Кенгуру»,  учні якої неодноразово ставали переможцями обласних та Всеукраїнських конкурсів «Мирний космос» та «Космічні фантазії», а в цьому році учень 6 класу Гаврилюк Дмитро ввійшов в десятку кращих на Всеукраїнській математичній олімпіаді «Олімпус»;

 - Фесенку Леоніду Віталійовичу, вчителю образотворчого мистецтва, заслуженому вчителю України, керівнику образотворчої студії «Веселкові барви», його вихованці: Андрієвська Вікторія, Мельник Олександр, Сірий Роман, Грибан Анатолій, Димнич Артур, Грибан Вікторія, Грибан Андрій, Синжерецька Альона неодноразово ставали переможцями обласних та Всеукраїнських творчих конкурсів: «Палітра українського слова», «Безпека та мир в Україні», «Веселковий дивосвіт», «Космічні фантазії», «Охорона праці очима дітей», «Моє Полісся", конкурс дитячої творчості присвячений Шевченківським дням.

     Вчителі гімназії є координаторами різноманітних Всеукраїнських учнівських конкурсів: Сидорчук С.О. – конкурс «Гринвіч», на якому учні отримали непогані результати, Найдюк О.М. – конкурс «Орлятко», до речі, учениця Олександри Миколаївни ввійшла в десятку найкращих знавців німецької мови в області, Кузьменко В.А. – конкурс «Кришталева сова», Сидорчук Л.Г. – конкурси «Олімпус» та «Лелека», Іванчик Т.А. – конкурс «Патріот». Учні та їх батьки, вчителі — всі були нагороджені грамотами, подяками та цінними подарунками.

 

Переглядів: 584 | Додав: byblys30 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Годинник

Погода

Новини

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz