ВАЦЛАВПІЛЬСЬКА ГІМНАЗІЯ П`ятниця, 29.03.2024, 16:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Форма входу

Головна » 2014 » Вересень » 16 » День знань!
09:21
День знань!

День зустрічей, усмішок і першого шкільного дзвоника

У всіх навчальних закладах стало доброю традицією відзначати День знань як велику і радісну подію. Одним із головних атрибутів цьогорічного свята поруч з квітами стала українська символіка.

Шкільна форма з вишитою сорочкою, блакитно-жовті «метелики», що прикріплені до костюмів учнів і вчителів, стрічки патріотичних кольорів прикрашають зачіски учениць, повітряні кульки, українські прапори – саме так по-особливому і з безмежною любов’ю до своєї країни у Вацлавпільській гімназії відзначали Перше вересня. У навчальному закладі здобуватимуть знання 115 учнів. Серед них – два претенденти на отримання золотої медалі.

Першим привітав учнівський і педагогічний колективи зі святом Знань директор гімназії С. А. Мурзаков. Затим хвилиною мовчання вшанували героїв Небесної сотні та військових, які загинули у зоні АТО. Сергій Анатолійович також повідомив приємну новину для дев’ятикласників: «Під час державної підсумкової атестації учні 9 класу будуть складати 3 екзамени, замість 5».

З вітаннями до школярів звернувся і голова районної ради В. В. Галущинський. Гість свята побажав учням міцного здоров’я, мирного неба і відмінних оцінок у навчанні. На заклик Віктора Васильовича «Слава Україні!» дружно пролунала відповідь від присутніх «Героям слава!».

Напутні слова для першачків пролунали від випускників гімназії. Слідом вийшли головні учасники урочистої лінійки. Кожен із семи школяриків розповів віршиком ким хоче стати у майбутньому. Так, сміливий мрійник Роман Пилявець заявив:

«Голови усі ламають,

Президента обирають.

Проблему вирішу в один момент:

Я – ваш майбутній президент!»

Першокласниця Ольга Лінова висловила бажання гарно співати, як народна артистка України Ніна Матвієнко: «Я буду голосом своїм славить Україну-неньку й дарувати радість всім». Ведучі свята (К. Маруха і А. Грибан) дали пораду наймолодшим школярам: «Щоб реалізувати сміливі плани – треба добре вчитися. А почне допомагати у цьому перша вчителька Світлана Миколаївна Удюк».

Затим випускники вручили школярикам першу книгу – букварика. Крім того, дітлахи отримали подарунки від найкращого помічника, надійного друга гімназії – приватного підприємця П. І. Савчука. Він також привітав учнів і педагогів зі святом та вручив «подяку» за працю гімназистам під час минулих жнив.

Традиційно новий навчальний рік у гімназії почався з першого дзвоника. Із рук першокласниці Ліни Темченко і випускника Олексія Панченка пролунала дзвінка мелодія, котра погукала маленьких школяриків 

Переглядів: 384 | Додав: byblys30 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Годинник

Погода

Новини

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz