ВАЦЛАВПІЛЬСЬКА ГІМНАЗІЯ Четвер, 28.03.2024, 15:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Форма входу

Головна » 2015 » Вересень » 25 » Імідж Гімназії
12:02
Імідж Гімназії

Імідж гімназія-за межами України

 

27 серпня 2015 року Вацлавпільська гімназія отримала пропозицію взяти участь у Міжнародному проекті «Класна школа».

«Класна школа» - це спільна програма дій польської неурядової організації «Центр Громадської Освіти»   у партнерстві із Всеукраїнською Асоціацією викладачів Історії та суспільних дисциплін «Нова Доба» щодо підтримки процесів реформування та демократизації освіти та загальноосвітньої школи в Україні.

 Реалізація проекту  відбувається за сприяння Міністерства освіти і науки України  та Міністерства народної освіти Польщі.

           Проект співфінансується  Фондом «Освіта для Демократії» в рамках програми PITA – Зміни в регіоні Польсько-Американського Фонду Свободи.

Як передає кореспондент УНІАН, про відповідну ініціативу  у Києві розповіли представники польського Центру громадської освіти та Всеукраїнської асоціації «Нова доба».

“На початку це буде пілотний проект в Україні, до якого буде залучено тільки 10 шкіл”, - сказала виконавчий директор Всеукраїнської асоціації викладачів історії та суспільних дисциплін «Нова доба» Поліна Вербицька.

Директор освітньої польської програми "Класна школа" Агата Лукінська розповіла, що новий проект в Україні буде розрахований для всіх учасників навчального процесу - вчителів, директорів шкіл та учнів з батьками. Метою проекту є запровадження системи змін у шкільну освіту за допомогою нових технологій. Проектом передбачається вибудовування контактів між школами на рівні Європи та світу.

Віце-президент Центру громадянської освіти Алісія Пацевич розповіла, що у десяти обраних школах по всій території України для вчителів будуть проведені тренінги, буде визначено, що необхідно в українських школах запровадити, щоб школи стали більш відкритими для суспільства та щоб активно залучалися до процесів становлення громадянського суспільства в Україні.

        14-15 вересня 2015 року делегація гімназії в складі: Мурзакова С.А.- директора гімназії, Кузьменка В.А.- заступника директора з наукової роботи, Сидорчук Л.Г. – заступника директора з виховної роботи, Грибан Л.С. – вчителя біології та Грибан О.М. – вчителя німецької мови брала участь у Міжнародній конференції у м. Київ "Українська освітня реформа у європейській перспективі. Зміни починаються зі школи".

       Це третій Міжнародний проект у якому бере участь Вацлавпільська гімназія. У 2013-2014 н.р. гімназія брала участь у Міжнародному проекті «Впровадження здоров`язберігаючих технологій», який фінансувався Урядом Голландії. А у травні цього року гімназія стала переможцем  Всеукраїнської суспільної акції школярів України «Громадянин-2015», який фінансувався Урядом Королівства Норвегія.

  Мурзаков С.А.- директор гімназії          

Переглядів: 479 | Додав: byblys30 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Годинник

Погода

Новини

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz