ВАЦЛАВПІЛЬСЬКА ГІМНАЗІЯ Четвер, 18.04.2024, 22:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 2 » Новий навчальний рік стартував
16:02
Новий навчальний рік стартував

Новий навчальний рік стартував

   Коли  дні стають помітно коротшими, а ночі значно прохолоднішими приходить осінь, а разом з нею  розпочинає свій хід новий навчальний рік.  Початок навчального року завжди є хвилюючою подією, адже   всім добре відомо, що  від гарного старту  багато в чому залежить  і  кінцевий результат.

   До початку навчального року у Вацлавпільській  гімназії готувались ретельно.   У  всіх кабінетах зроблено поточний ремонт, замінено верхи у на партах та стільчиках,   старі дошки на сучасні, зроблено запаси овочів та ягід   у шкільній їдальні.  Тай до свята Першого дзвінка теж підходили творчо, бо намагались створити для всіх присутніх  дійсно відчуття свята , а не формальної шкільної лінійки.  А  особливого хвилювання  вчителям, батькам,учням  додала новина, що на свято Першого дзвінка   завітає поважний гість – народний депутат України Володимир Михайлович Литвин.

   Володимир Михайлович вже неодноразово відвідував навчальний заклад і його приїзд завжди   був із приємним « сюрпризом».  От і цього разу   депутат завітав  не з порожніми руками.  Теплі, щирі слова вітання всім присутнім, гарного старту наймолодшим учням і, звичайно, подарунки. Володимир Михайлович подарував гімназії мультимедійну дошку та паспорт на ігровий майданчик, який був встановлений  біля корпусу молодших класів  протягом літа. Разом із першокласниками народний депутат перерізав стрічку та урочисто оголосив про відкриття оновленого майданчика, а на згадку про цю подію ще й фото з першокласниками та їх батьками.

    Ще одна місія з якою  завітав народний депутат до гімназії це  вручення нагород  педагогічним працівникам від Міністерства освіти та Академії педагогічних наук.  Почесною грамотою Міністерства освіти  і науки   України нагороджено  вчителя біології  Грибан Ларису Степанівну, грамотою Міністерства освіти і науки України  директора гімназії Мурзакова Сергія Анатолійовича,  подякою Міністерства освіти і науки України  Кузьменка Володимира Анатолійовича  заступника директора  з навчально-виховної роботи,   Почесною грамотою Національної академії педагогічних наук України вчителя математики  Кавун   Наталію Ясонівну.  Напередодні професійного свята щиро вітаємо колег та бажаємо нових досягнень. А всім освітянам району міцного здоров’я, творчих звершень та гарних, талановитих учнів.

Давидюк О.Ю. - педагог-організатор гімназії

 

Переглядів: 325 | Додав: byblys30 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Годинник

Погода

Новини

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz