ВАЦЛАВПІЛЬСЬКА ГІМНАЗІЯ П`ятниця, 19.04.2024, 17:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Форма входу

Головна » 2014 » Листопад » 16 » НОВИНИ ЖОВТНЯ
15:41
НОВИНИ ЖОВТНЯ

НОВИНИ ЖОВТНЯ

3 6 по 17 жовтня в гімназії була проведена декада історії та правознавства. З метою реалізації плану декади були проведені цікаві та змістовні заходи, а саме: акції “Вони живуть поруч з нами”, “Не будь байдужим!”, “Діти - янголи миру ”, “Напиши листа солдату”, марафон “Діти за мир!”, інформаційний бюлетень “Права дітей”, усний журнал “Я маю право”, відеолекторії “Історія прав людини”, “Я людина ,отже  маю права”, “Світ без насильства ”, “Повертайтеся живими”, “Історія винаходів”,  “Видатні особистості”, круглі столи “Закони в нашому житті”, “Особливості взаємовідносин суспільства і держави”, година спілкування “Стереотипи та їх роль у житті людини і суспільства”, фотовиставка “Хоробрі серця”, вікторини.  

Цікаві завдання розв'язували учні під час першого етапу учнівської олімпіади з історії.  Найкращий результат показали: Грибан Андрій - учень 8 класу,   Грачова Дарина- учениця 9 класу, Мельник Олександр – учень  10 класу, Лознюк Олеся - учениця 11 класу. Дані учні будуть захищати честь гімназії на ІІ етапі  олімпіади 8 листопада 2014 року. Декада пройшла цікаво, змістовно, емоційно. Найактивніші учасники нагороджені подарунками.

------------------------------------------------------------------

Традицією  стала участь та перемога гімназистів у щорічній обласній виставці-конкурсі “Майбутнє Полісся”.  Приємно, що і в цьому році наші вихованці представили гарні роботи, за що і тримали схвальні відгуки. Переможцями стали - Ковальчук Анна та Коберник Тетяна, які від Благодійного фонду “Майбутнє Полісся” у подарунок отримали  мобільні телефони.

-------------------------------------------------------------

Вже традиційно на початку жовтня відбувся конкурс “Світлофор”, в якому взяли участь учні 5-11 класів. Гімназисти показали свої знання з правил дорожнього руху, вміння надавати першу медичну допомогу потерпілим у ДТП, а також швидко оцінити дорожню ситуацію та визначити я потрібно діяти. Найкращий результат продемонстрували учні 8 класу. Вітаємо з перемогою!

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Умілі рученята в учнів гімназії. Різноманітні вироби були представлені на конкурси “Паперовий дивосвіт” та “Веселковий дивосвіт ”. Тут і  квілінг, і витинанки, вітальні листівки, об'ємні конструкції, вишивки, в'язані вироби, ляльки. Найактивнішими учасниками конкурси стали: Андрієвська Вікторія, Астахова Анастасія, Чижевська Лілія, Клівінська Анастасія, Мельник Ірина, Грибан Іванна, Грибан Андрій, Грачова Дарина.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

З метою запобігання насильства серед учнівської молоді з 06 по 10 жовтня адміністрацією гімназії спільно з класними керівниками проведено акцію “Стоп насильству!”.

--------------------------------

Вже традиційно на початку жовтня в гімназії відбулася виставка-конкурс “Барви Полісся”. Для участі у виставці-конкурсі учні підготували вироби з природного матеріалу. Переможцями визнано класні колективи 9, 7, 10 класів. Всім учасникам дякуємо за активну участь та якісну підготовку!

 

 

 

Переглядів: 457 | Додав: byblys30 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Годинник

Погода

Новини

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz