ВАЦЛАВПІЛЬСЬКА ГІМНАЗІЯ Середа, 24.04.2024, 04:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Форма входу

Головна » 2013 » Жовтень » 2 » обласний семінар
16:45
обласний семінар

Є чим поділитися

 

І дійсно, це так, тому що, мабуть, недаремно 25 вересня саме в стінах Вацлавпільської гімназії відбувся обласний семінар завідувачів районними методичними кабінетами щодо роботи методичних служб по впровадженню програми «Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів».

Хлібом та сіллю зустріли поважних гостей учасники навчально-виховного процесу гімназії. На семінарі були присутні: Тичина Р.Г. – заступник голови Червоноармійської райдержадміністрації, Болембах Я.М. – начальник відділу освіти Червоноармійської РДА, Баранецька Н.М. – завідуюча РМК, завідувачі районними методичними кабінетами області, методисти обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, проректори Житомирського ОІППО Смагін І.І. проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, кандидат наук з державного управління, доцент. та Шегеда А.Ф. , проректор з навчальної роботи.

Семінар розпочався з перегляду кінофільму знятого до 100-ї річниці гімназії, після якого заступник директора гімназії з виховної роботи Сидорчук Л.Г. та педагог-організатор Грибан Л.С. презентували виховну систему гімназії «Країна Мрії» та  розповіли, якими шляхами, методами та формами роботи вдається впроваджувати в навчально-виховний процес гімназії  програму  «Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів», після чого гостей привітав директор Вацлавпільської гімназії Мурзаков С.А., який навів перелік досягнень вчителів та учнів гімназії за період впровадження даної програми.

Далі захід продовжив Фесенко Л.В. – вчитель образотворчого мистецтва Вацлавпільської гімназії, Заслужений вчитель України, віце-президент Всеукраїнської асоціації вчителів мистецтва, керівник проекту по апробації методичних матеріалів з образотворчого мистецтва від університету мистецтв м. Києва, який розповів аудиторії, яким чином виховує в учнів ціннісне ставлення до образотворчого мистецтва та як йому вдається досягати високих результатів.

Не залишились осторонь і гімназисти, вони в свою чергу підготували для учасників семінару виховний захід «Обери життя», в якому на гірких прикладах з життя відомих в світі людей пропагували здоровий спосіб життя.

Закінчився семінар екскурсією по гімназії та відвіданням творчої лабораторії Фесенка Л.В. Гості були приємно вражені побаченим та почутим в стінах гімназії і з гарним настроєм та новими ідеями відправилися по домівках.


 


Переглядів: 706 | Додав: byblys30 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Годинник

Погода

Новини

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz