ВАЦЛАВПІЛЬСЬКА ГІМНАЗІЯ Субота, 20.04.2024, 08:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Форма входу

Головна » 2019 » Листопад » 08

Вже не один рік учні та вчителі відвідують вистави Житомирського музично-драматичного театру ім. І.Кочерги. 18 жовтня вони в черговий раз завітали до театру на перегляд вистави за однойменним твором М. Гоголя “ Вій”. Прекрасна гра акторів, гострі сюжети не залишили байдужим нікого. Враження — чудові!

**********************************************************************************************************************************************************

Протягом жовтня у гімназії проходили творчі конкурси “ Осінні фантазії”, “ Паперовий дивосвіт” ,“ Кришталеві нотки”. Учні готували композиції з природного матеріалу, овочів, соломки. Папір ожив в дитячих руках і перетворився на чудові картини виконані у техніці “ Квілінг” , “ Паперопластика”, “ Оригамі”. Найкращі роботи були представлені на конкурс до КЗПО « ЦДЮТ» Пулинської селищної ради . Найактивніші учасники к ... Читати далі »

Переглядів: 2697 | Додав: byblys30 | Дата: 08.11.2019 | Коментарі (530)

Вітаємо!

Ось і прийшов той час, на який всі ви так довго чекали. Пролунав останній дзвоник, який сповістив про те, що настала чудова пора - літні канікули. Хочемо побажати, щоб вони були незабутні, веселі та цікаві. Знаємо, що восени, коли ви повернетесь за шкільні парти, буде про що розповісти друзям.

Для випускників цей останній дзвоник був трошки сумним, тому що він сповістив про розставання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя. Ми дуже хочемо, щоб всі молоді люди вступили до тих навчальних закладів, які вони для себе обрали, отримали гарну сучасну освіту і улюблену професію. Впевнені що всі ми - батьки та вчителі - пишатимемося вашими досягненнями.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 325 | Додав: byblys30 | Дата: 08.11.2019 | Коментарі (0)

Літо – найкраща пора року для дітей, воно дає можливість звільнитись від уроків, вдосталь спілкуватися з друзями. Літо – пора ігор, яскравих вражень, вільного вибору занять, поповнення силами, відновлення здоров’я, морального загартування, духовного збагачення, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.

Організація пришкільного оздоровчого табору – одна з найцікавіших форм роботи з учнями в літній період. На базі Вацлавпільської гімназії 27 травня розпочали свою роботу табори "Сонечкота» та «Happy travelers».

За короткий проміжок часу ми намагаємось створити в таборах реальні умови для збереження й укріплення здоров’я дітей, формування здорового способу життя, щоб кожна дитина повірила в свої сили і знала, що її здоров’я в її руках. Адже здоров’я – це не тільки відсутність хвороб, але і фізична, соціальна і психологічна гармонія людини, доброзичливі стосунки з людьми, природою, а також і ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 343 | Додав: byblys30 | Дата: 08.11.2019 | Коментарі (0)

Вже традиційно команди навчальних закладів Житомирщини змагаються у різних етапах Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

11 червня районний етап змагань урочисто відкрили у Баранівському районі.

Участь у військово-патріотичному вишколі «Сокіл» («Джура») брали 23 команди із різних шкіл району. 10 червня відбулось таборування близько 200 учнів із обов’язковими атрибутами роїв – хоругвою, емблемою, назвою, біля яких організоване чергування.

Загалом учні змагались у різних конкурсах – строю і маршової пісні, інтелектуальних іграх, творчо-мистецькій діяльності. А також здобували практичні навички у туристично-спортивній смузі перешкод, стрільбі з пневматичної зброї, таборуванні, наданні першої долікарської допомоги.

Вишкіл у Баранівському районі проходив до 14 червня, за підсумками конкурсів і змагань визначать переможців національно-патріотичної гри.

... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 315 | Додав: byblys30 | Дата: 08.11.2019 | Коментарі (0)

12 червня в будинку культури с. Ясна Поляна відбувся випуск учнів 9 класу. Гучними оплесками зустріли батьки, вчителі та гості випускників 2019 року, які впевненим кроком зайшли в святкову залу на чолі з класним керівником Черниш Наталією Олексіївною.

З вітальним словом до учнів звернулися директор гімназії Мурзаков Сергій Анатолійович. Заступник директора з Кузьменко Володимир Анатолійович зачитав наказ по гімназії про вручення свідоцтв про базову середню освіту учням 9 класу. Гордо крокували дев’ятикласники за першим у житті важливим д ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 322 | Додав: byblys30 | Дата: 08.11.2019 | Коментарі (0)

Пошук

Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Годинник

Погода

Новини

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz