ВАЦЛАВПІЛЬСЬКА ГІМНАЗІЯ П`ятниця, 26.04.2024, 17:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Дебати у 5 класі

- Учнів  повідомила усно;

- Дискусія відбулася 11 листопада в 5 класі;

- Участь брало 7 учнів;

- Використали працю в малих групах;

Обговорили правила користування телефоном:

  1. щоб не заважав на уроці, вмикати без звуковим режим.
  2. щоб було менше шкоди на здоров'я, носити його в портфелі)

Богдан Мартинов користується тестами з різних предметів.

... Читати далі »
Переглядів: 416 | Додав: byblys30 | Дата: 24.11.2015 | Коментарі (0)

Свято вчителя

Золотої, щедрої пори, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею променіють різнобарвні квіти, приходить наше професійне свято – День учителя.

Гарні та теплі слова учнів, які щороку лунають на адресу педагогів, згадки про курйозні випадки зі  шкільного життя, побажання наснаги до праці та нових звершень – все це дійсно надає нам сил для подальшої праці, підбадьорює нас. Тому ми, колектив Вацлавпільської гімназії, хочемо щиро привітати всіх освітян Червоноармійського району зі  святом таланту та мудрості.

Переглядів: 422 | Додав: byblys30 | Дата: 09.11.2015 | Коментарі (0)

НОВИНИ ЖОВТНЯ

- 3 5 по 16 жовтня в гімназії проходила декада історії та правознавства. З метою реалізації плану декади були проведені цікаві та змістовні заходи.

- Золоті руки в гімназистів. Різноманітні вироби були представлені на конкурс “Барви осені”, але найактивнішими та найвмілішими виявилися учні 1,5,8,9 та 10 класів

- Традицією  стала участь  гімназистів у щорічній обласній виставці-конкурсі “Майбутнє Полісся”.  Приємно, що і в цьому році наші вихованці представили гарні роботи, за що і отримали схвальні відгуки. Переможцями стали - Мельник І., Давидюк Т., Грибан І., Димнич К., Клівінська О., які від Благодійного фонду “Майбутнє Полісся” отримали  подарунки.

- Гімназію відвідали артисти з шоу бульбашок.

Діти були вражені побаченим.

-------------------------------------------------------

Вже традиційно на початку жовтня відбувається к ... Читати далі »

Переглядів: 390 | Додав: byblys30 | Дата: 09.11.2015 | Коментарі (0)

 

«Кличе знову до знань дорога»

 

Перший день осені привітно зустрів сонячним ранком гімназійну родину Вацлавпільської гімназії. Шкільна форма з вишитою сорочкою, блакитно-жовті “метелики”, що прикріплені до костюмів учнів і вчителів, стрічки патріотичних кольорів прикрашають зачіски учениць, повітряні кульки, українська символіка - саме так по-особливому із безмежною любов'ю до своє Батьківщини відзначали у гімназії Перше вересня.

Першим привітав учнівський та педагогічний колектив зі святом Знань директор гімназії - Мурзаков С.А.

Напутні слова для первачків пролунали від випускників гімназії. Слідом вийшли головні учасники урочистої лінійки. Кожен із чотирнадцяти  школяриків розповів віршиком ким хоче стати у майбутньому. Затим випускники вручили школярикам першу книгу-букварика. Крім того, дітлахи отримали подарунки від найкращого помічника, надійного друга гімназії-приватного підп ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: byblys30 | Дата: 11.10.2015 | Коментарі (0)

Гімназійний калейдоскоп

 

Традиційно навчання в гімназії розпочалося з першого уроку “Ми, діти, твої, Україно!”.

*****

11 вересня на спортивному майданчику гімназії відбулася акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, за участю працівників Червоармійського відділення МНС.

 *****

16 вересня 2015 року гімназисти та вчителі гімназії відвідали відкриття театрального сезону в Житомирському музично драматичному театрі імені І.Кочерги і переглянули театральну виставу “Любов та ненависть у Вероні”

*****

Вихованці студії “Веселкові барви” під керівництвом Л.Фесенка брали участь у щорічний виставці-конкурсі “Майбутнє Полісся”. На розгляд журі подано 6 малюнків. Сподіваємося на гарний результат.

*****

Традиційно наприкінці вересня  у гімназії пройшов к ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: byblys30 | Дата: 11.10.2015 | Коментарі (0)

1 вересня - День Знань

 

     Як би нам не хотілося, а літо не повернути. Тепло, відпочинок,подорожі, безтурботні дитячі забави потрохи стають спогадами... На зміну їм приходить поважна, розсудлива осінь. Цьогоріч вона завітала  до нас погоднім, сонячним, святковим ранком і ....запросила до гімназії. 1 вересня 2015 року  гімназія відкрила двері для 145 учнів. На святі були присутні гості: Боярчук Ю.І. – методист відділу освіти Червоноармійської РДА, Карпінський С.Й. – директор СП «Сільгосптехніка», Могила О.М. - священик місцевої церкви, Савчук П.І. – приватний підприємець.


... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: byblys30 | Дата: 25.09.2015 | Коментарі (0)

Імідж гімназія-за межами України

 

27 серпня 2015 року Вацлавпільська гімназія отримала пропозицію взяти участь у Міжнародному проекті «Класна школа».

«Класна школа» - це спільна програма дій польської неурядової організації «Центр Громадської Освіти»   у партнерстві із Всеукраїнською Асоціацією викладачів Історії та суспільних дисциплін «Нова Доба» щодо підтримки процесів реформування та демократизації освіти та загальноосвітньої школи в Україні.

 Реалізація проекту  відбувається за сприяння Міністерства освіти і науки України  та Міністерства народної освіти Польщі.

           Проект співфінансується  Фондом «Освіта для Демократії» в рамках програми PITA – Зміни в регіоні Польсько-Американського Фонду Свободи.

Як передає кореспондент УНІАН, про відповідн ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: byblys30 | Дата: 25.09.2015 | Коментарі (0)

Гімназійний калейдоскоп

 

8 травня вся гімназійна родина зібралася біля Меморіалу загиблим односельчанам, щоб вшанувати пам'ять всіх, хто брав учать у Другій світовій війні. Настоятель церкви отець Олександр провів панахиду, відбулося покладання квітів та урок пам'яті.

                Прощавай, букварику!” - сказали першокласники своїй першій книзі. Цілий рік вони вивчали букви  та склади, складали слово до слова і на кінець року вже навчилися і читати, і писати, в чому змогли переконатися всі присутні на святі. Першокласники прикрасили дерево знань, подякували Букварику за допомогу та познайомилися з наступники книгами, які потрібно буде освоїти в майбутньому. Підготувала  захід класний керівник 1 класу  - Удюк С.М.

... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: byblys30 | Дата: 20.08.2015 | Коментарі (0)

ОГОЛОШЕННЯ

 

Шановні батьки!

 

 З 10 серпня розпочинає роботу пришкільний оздоровчий табір «Сонечко» на базі Вацлавпільської гімназії. Табір буде працювати з 10 по 23 серпня. Зарахування буде проводитися за заявами батьків. У першу чергу зараховуються діти пільгових категорій ( діти під опікою, діти позбавлені батьківського піклування, переселенці, діти батьки яких є учасниками АТО, чорнобильці). До табору зараховуються лише учні Вацлавпільської гімназії.

Чекаємо батьків для оформлення заяв з 03 серпня по 10 серпня 2015 р. Звертатися до Опанащук А.Г. – бібліотекаря гімназії.

 

 

Адміністрація гімназії 

Переглядів: 419 | Додав: byblys30 | Дата: 20.08.2015 | Коментарі (0)

Україна очима молодих

 

З 5 по 7 травня у м. Львів відбулася Міжнародна учнівська науково-практична конференція «Україна очима молодих». Участь у конференції  взяли представники з різних куточків України. Учні працювали у трьох секціях: «Економічна система України : минуле, сучасне, майбутнє»,  «Проблеми енергозабезпечення, раціонального природокористування та охорони довкілля України», «Українська  державність: історія та сучасність».

Усі учасники конференції  отримали чудову можливість поспілкуватися, знайти нових друзів, обговорити винесені проблеми з однолітками та передовими науковими фахівцями. Дійсно, досвід, набутий під час конференції, є безцінним для кожного з учасників.

Організатори конференції змогли подарувати учасникам справжню казку, влаштовуючи різні екскурсії, зустрічі, розваги. Всі ще раз переконалися, ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: byblys30 | Дата: 20.08.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 27 28 »
Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Годинник

Погода

Новини

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz